لول سوئیچ ویبریشن
امروزه سیالات مختلفی در داخل مخازن ذخیره می گردند. سیالات هیدروکربنی، آب، اسیدها، آبمیوه ها ، سیالات جامد نظیر پودرها، دانه های قهوه و …
از آنجایی که نحوه قرار گیری و شکل این سیالات در داخل مخزن نسبت به یکدیگر متفاوت است، اصول و ساختار خاص برای تشخیص سطوح این نوع سیالات به کار گرفته می شود.
قیمت لول سوئیچ ویبریشن
یکی از سوییچ های پرکاربردی که برای مشخص کردن سطوح این سیالات (مایع و توده ای شکل) به کار برده می شود، سوییچ های ویبره یا لرزشی می باشند.
این سوییچ همچنین به دلیل شکل چنگالی که دارند با نام Tuning Fork نیز شناخته می شوند.
استفاده از این نوع طراحی به بیش از 300 سال گذشته بر می گردد که توسط جان شور اختراع شد. و در نهایت شرکت Endress Hauser در سال 1967 توانست براساس طرح اولیه، این سوییچ ها را طراحی و روانه بازار کند.
خرید لول سوئیچ ویبریشن
در این تجهیزات از ویبره (لرزش) بین دو پایه استفاده شده است که با یک فرکانس رزونانس مشخص، نوسان شکل می گیرد. این فرکانس به دلیل وجود سنسور پیزوالکتریک در تجهیز Tuning Fork ایجاد شده است.
چنانچه سطح به تجهیز سوییچ برسد، فرکانس نوسان تغییر کرده و سطح تشخیص داده می شود.
دو نوع سنسور پیزوالکتریک در این تجهیزات استفاده می گردد.
فروش لول سوئیچ ویبریشن
نوع اول، Bi morph drive که برای سیالات مایع استفاده می گردد.
این تجهیز از دو دیسک تشکیل شده است که یکی سنسور پیزوالکتریک و دیگری یک سرامیک است. و نوع دوم، Stack Drive که برای سیالات توده ای (Bulky) استفاده می گردد.
این تجهیز تشکیل شده از چندین سنسور پیزو الکتریک می باشد که به صورت دیسک روی هم دیگر قرار گرفته اند و با تغییر پولاریته (قطب) عمل می کنند.
نوسان حاصل از سنسورهای پیزو بر روی یک لایه یا غشا (Membrane) اعمال شده و باعث نوسان Probe ها می گردد.
شکل سمت راست نمونه یک Stack drive vibrating switch و شکل سمت چپ نمونه یک Bi morph vibrating switch است. این سوییچ ها با نام دیاپازونی هم شناخته می شوند.